Notícies

INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR

ILP

Les escoles Vedruna de Catalunya inicien el procés de recollida de signatures per dur a terme la proposta de Llei d'Etiquetatge i Traçabilitat dels Béns de Consum


Divendres, 19 d'octubre a les 12.30 h, els representants de Vedruna Catalunya estan convocats al Parlament de Catalunya per impulsar la iniciativa de l'alumnat.

L'alumnat de 2n d'ESO de l'escola Vedruna Vall de Terrassa ha presentat una proposició de Llei de l'etiquetatge i la traçabilitat dels béns de consum en el marc del projecte educatiu Projectes 9.2. La iniciativa, que ha comptat amb la tecnologia de l'empresa sabadellenca, Twenty Corner SL, permet l'obtenció de la informació de l'origen dels productes de forma verídica i contrastada.  La iniciativa pretén aconseguir un sistema d'etiquetatge dels béns de consum més responsable i ètic amb el seu origen.

Benvolgudes famílies de l'escola

Us fem arribar informacions importants

  • Ja tenim el plec de fulls de signatures  per poder donar suport a la ILP presentada per alumnes Vedruna al parlament de Catalunya. És molt senzill,  passeu per secretaria i demaneu per signar !

Moltíssimes gràcies a totes i a tots per FER ESCOLA!

Per més informació: https://ilpconsumresponsablevedruna.cat/