Notícies

El dibuix de Ton Ongmali, escollit per ser la il.lustració del mes de maig del Calendari Interreligiós del 2019 de l'Associació UNESCO

L'Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional, que aglutina i mobilitza persones de tradicions religioses i sensibilitats espirituals diferents en activitats que promouen el coneixement, el diàleg i la cooperació entre les diferents religions i conviccions presents a Catalunya, ens va proposar participar en la il·lustració del mes de maig d'un calendari pel 2019.

Aquest calendari és una eina que serveix per donar a conèixer la diversitat de creences i és una proposta que ofereix uns coneixements bàsics de les festes i celebracions més emblemàtiques de cada tradició religiosa i del pensament no religiós, amb la voluntat de promoure l'empatia i el respecte a aquells que tenen unes creences diferents de les pròpies.

Hi vam participar l'any passat, els cursos de 5è i 6è de Primària i, a partir del treball del Relats de Sabiesa, vam poder conèixer, treballar i posar valor a la diversitat. Finalment, de tots els dibuixos presentats, el dibuix escollit va ser el de l'alumne Ton Ongmali. MOLTES FELICITATS!!!

Si alguna persona vol adquirir un calendari pot fer la comanda a través de la pàgina web  https://audir.org/tienda/