Notícies

EL DIMARTS MENGEM FRUITA PER ESMORZAR!!!

Infantil i Primària

Benvolgudes famílies,

Aquest curs seguim potenciant l'adquisició d'uns hàbits alimentaris saludables perquè els infants adoptin un estil de vida el més sa possible.  

Tenint en compte que la fruita és un dels elements indispensable en la dieta dels infants, i que ens aporta vitamines, minerals, aigua i d'altres nutrients, continuem apostant per  incorporar a l'escola el Projecte Fruita impulsat amb la campanya "Fruita a les escoles” que finança la Unió Europea i el Departament d'Agricultura, Salut i Ensenyament.

És per això que volem marcar-nos uns OBJECTIUS A ACONSEGUIR: fomentar els esmorzars saludables, proposar el consum de fruites i informar del benefici del seu consum en tota l'etapa de primària.

Què farem a l'escola?

Continuarem amb  el "Dimarts de la fruita” i, per aquest motiu, cada dimarts, a partir del 21 de gener oferirem una peça de fruita a cada alumne per esmorzar ja que creiem que és molt positiu anar fomentant hàbits saludables per a una vida millor.

És decissió de cada família si, a més de la fruita que donem per esmorzar a l'escola, portar un entrepà.

Què podem fer a casa?

Per tal que aquest projecte arreli en forma d'hàbit, des de casa seria convenient que potencieu accions continuades que afavoreixin el consum de fruita a la resta de menjades que feu en família.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

 

Equip de mestres d'Infantil i de Primària
ELS DIMARTS MENGEM FRUITA!!!!

MMMM...QUE BONA!!!!