Notícies

UNA GUANYADORA I TRES FINALISTES DE L'11è CONCURS DE DIBUIX NATURALISTA DEL PARC NACIONAL D'AIGÜESTORTES I ESTANY DE SANT MAURICI

Aquest any hem participat per primera vegada al concurs de dibuix naturalista del Parc Nacional d'Aigüetortes i Estany de Sant Maurici adreçat a escolars de 5è i 6è de primària de tot Catalunya, amb l'objectiu de divulgar els valors naturals i culturals. Es tractava de representar de manera realista o abstracta espècies del món vegetal i animal o paisatges del Parc Nacional.

El passat dijous 9 de maig es va decidir qui han estat els guanyadors. El jurat, format per Ariadna García, Ricard Novell i la Directora-Conservadora del Parc, Maria Merced Aniz, va triar entre els 724 dibuixos presentats pels alumnes de les 30 escoles participants.

La Jana López de 6è de primària de la nostra escola ha estat mereixedora del tercer premi amb el seu personal retrat d'un rosegador.

Malgrat que només hi ha tres premis individuals, el jurat ha volgut fer constar en l'acta a aquells participants que han estat considerats finalistes i que rebran un obsequi per la seva participació i bona feina desenvolupada, entre ells el Jan Batalla i l'Aran Aguilar de 5è de Primària i el Sergi de Juana de 6è.

La nostra escola ha estat també entre els grups finalistes del premi col·lectiu al conjunt d'obres de més qualitat.

Les obres guanyadores, així com una mostra de les obres participants es podran veure properament en exposicions itinerants a les Cases del Parc.

Enhorabona a tots els participants i més especialment als guanyadors!!

 

   1713_1_03r_premi.jpg