Notícies

Estades lingüístiques de l'estiu 2020 per ESO

Benvolguts,
Novament ens posem en marxa per organitzar les estades d'estiu per a ESO a UK i així facilitar als alumnes de les escoles Vedruna de Catalunya l'aprenentatge i pràctica de l'anglès. N'estem ben satisfets i alhora convençuts d'oferir novament aquesta activitat durant el mes de juliol de 2020.

Objectiu: millorar la pràctica de l'anglès estudiant-lo i practicant-lo durant dues, tres o quatre setmanes a Anglaterra i alhora conèixer i conviure amb d'altres alumnes i amb les famílies angleses que els acullen. L'avaluació que en fan els alumnes que hi ha participat així com les seves famílies és molt positiva.

OFERTES PER AQUEST ESTIU 2020
ESTADA de 2, 3 o 4 setmanes a U.K JULIOL 2020
Dates : 2 setmanes: del 28 de juny al 12 de juliol
2 setmanes: del 12 juliol al 26 juliol
3 setmanes: del 5 al 26 de juliol
4 setmanes: 28 de juny al 26 juliol


A qui va dirigit: alumnat de 1r a 4t ESO, Batxillerat o Cicles de les escoles Vedruna de Catalunya. Són acompanyats per professors de les nostres escoles.


Llocs: Exmouth, Exeter, Newton Abbot, Paignton, Torquay, ,..(Devon UK): Escoles properes en grups d'uns 25 alumnes i dos professors acompanyants a cada grup.

Activitats: classes d'anglès tots els matins i activitats culturals i esportives tarda-vespre, excursions caps de setmana.

Modalitat: Estada amb famílies molt seleccionades per l'escola i en règim de pensió completa.

Cost total tot inclòs: 2 setmanes: 1675,00 euros + 20 motxilla // 3 setmanes: 2100,00 + 20 motxilla / 4 setmanes 2750,00 + 20 motxilla (viatge, assegurança, curs d'anglès, estada amb família (pensió completa), activitats esportives i culturals tardes-vespres, excursions caps de setmana. El pagament es fa en 5 terminis. (És important la motxilla per identificació de grup i és molt completa).

Per a més informació i reserves: nuriaabecia@vedrunasantsadurni.cat o carmemolist@vedruna.cat 
NOTA IMPORTANT: ELS QUI HI ESTEU INTERESSATS DESPRÉS DE LLEGIR L'ADJUNT AMB INFORMACIÓ, OMPLIU EL FULL DE RESERVA QUE US ADJUNTEM I PORTEU-LO A LA SECRETARIA DE L'ESCOLA ABANS DEL 15 DE NOVEMBRE. No suposa cap compromís formal fins que després de la reunió informativa feu la inscripció online i comenceu a fer el pagament en 5 terminis.

   1820_1_Vedruna_Full_dinteres_Reserva.docx