Atenció al públic:

09:00h - 17:15h.

Sta. Joaquima de Vedruna, 1

08770 Sant Sadurní d’Anoia

93 891 04 18

escola@vedrunasantsadurni.cat

Vedruna Sant Sadurní

Benvinguts a la nostra escola

L’Escola Vedruna Sant Sadurní és un centre educatiu present a la vila des de l’any 1864. Ofereix una educació de qualitat oberta als nous reptes de les persones i el món.

ELS NOSTRES VALORS

Som una escola oberta a tothom, participativa, activa i personalitzadora, que potencia les capacitats de cada alumne en un clima familiar, senzill i proper. Comptem amb un equip de professionals competents i cohesionats que oferim una educació de qualitat cercant el desenvolupament integral dels nostres alumnes.
El nostre projecte 0/16: Llar d’Infants, Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, i Batxillerat Dual. El nostre alumnat és bàsicament del poble.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

L’escola està ubicada a prop del centre de la vila de Sant Sadurní, amb fàcil accessibilitat. Té 3 edificis diferenciats, un per a cada etapa, amb 4 patis (un d’ells un sorral). El centre té unes dependències espaioses, lluminoses i espais polivalents que incorporen l’última tecnologia i dotades de tot allò necessari per garantir la formació dels nostres alumnes per al segle XXI.

El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

Menjador escolar amb cuina pròpia

Des dels més petits d’un any fins als alumnes de 16 anys, un espai educatiu més on treballar hàbits, higiene i actituds.

Acollida matinal

Espai supervisat per una docent en el qual els alumnes d’Infantil i Primària podran realitzar jocs, dibuix i lectura.

Assessorament psicopedagògic propi

A totes les etapes educatives, orientat a les diverses vessants de l’acció educativa docent, de l’atenció personalitzada a l’alumnat i les famílies.

Serveis informàtics i telemàtics

Les aules de l’escola disposen d’ordinador, projectors o pissarres digitals. Treball amb chromebooks i tauletes, utilitzant l’entorn educatiu de Google apps.

Amplia proposta d'activitats extraescolars

Oferta variada d’activitats per donar resposta a les diferents intel·ligències múltiples dels nostres alumnes, amb l’objectiu de seguir oferint oportunitats per relacionar-se i conviure.

Auxiliar de conversa en llengua anglesa

L’auxiliar de conversa facilita a l’alumne un contacte directe, natural i continu amb els idiomes.

EQUIP DIRECTIU

Paqui López

Director General

Montserrat Vilella

Directora pedagògica d'ESO

Elena Carbó

Directora pedagògica de Primària

Sònia Jiménez

Directora pedagògica d'Infantil

POLÍTICA DE QUALITAT

Des de la Fundació Vedruna Catalunya Educació es decideix l’aplicació d’un sistema de Gestió de la Qualitat basat en la norma ISO 9001:2015 com a eina per a estructurar, sistematizar i millorar contínuament tant les relacions amb les nostres escoles, com amb tota la comunitat educativa (tant famílies i alumnes, com el nostre personal.

La Fundació Vedruna Catalunya Educació té com a finalitat la formació integral de la persona des d’una concepció cristiana de l’home, de la vida i del món, de manera que desenvolupi les capacitats dels alumnes en totes les seves dimensions, seguint la tradició pedagògica iniciada per Joaquima de Vedruna.

PLA DE CONVIVÈNCIA

El Projecte de convivència reflecteix les accions  encaminades a millorar les relacions personals a l’escola que poden ser abordades des de tres nivells diferents: valors i actituds, resolució de conflictes i el marc organitzatiu.

Aquestes accions parteixen del codi ètic de la institució i van adreçades a la millora de la convivència i la protecció de les persones més vulnerables en tres àmbits diferents, aula, centre i entorn, en el benentès que la permeabilitat entre aquests tres àmbits d’intervenció afavoreix la transferència d’aprenentatges, valors, actituds i hàbits relacionals.

Les accions i programes a través de les quals l’escola promou la bona convivència són:

  • L’acció tutorial
  • L’educació emocional
  • La protecció de la infància amb la formació que ens proporciona la Fundació Vicki Bernadet a través de cursos de formació i tallers per a docents, monitors, famílies i alumnat.
  • Xerrades dels Mossos d’Esquadra.
  • Programa família – escola. Cafè educatiu
  • Programa salut i escola
  • La pastoral educativa
  • Programa S’avis per al diàleg interreligiós
  • La comissió de convivència

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website