Atenció al públic:

09:00h - 17:15h.

Sta. Joaquima de Vedruna, 1

08770 Sant Sadurní d’Anoia

93 891 04 18

escola@vedrunasantsadurni.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Secretaria i administració

Podeu contactar amb consergeria al Carrer Santa Joaquima de Vedruna núm.1 08770 Sant Sadurní d’Anoia.

Horari d’atenció al públic: De dilluns a divendres de 8h30 a 17h15
Telèfon: 93.891.04.18
Correu: escola@vedrunasantsadurni.cat

Acollida matinal

Espai supervisat per una docent en el qual l’alumne podrà realitzar jocs, dibuix, lectura i deures.
Període: de setembre a juny.
Participants: alumnes d’Educació Infantil i Primària.
Dies i horari: de dilluns a divendres de ¾ de 8h a 9h del matí.

Menjador escolar amb cuina pròpia

Els menús es cuinen a l’escola i són gestionats per l’empresa “Scolarest”, especialitzada en menjadors escolars. Aquesta empresa porta a terme un control dietètic i sanitari per una empresa especialitzada.
El servei de menjador, inclou menjar, vigilància i cura de l’alumnat. Es treballen hàbits a la taula, higiene personal i actituds en el joc individual i en grup.
Horaris de menjador:

 • Llar d’Infants a les 12h a les seves aules.
 • Menjador amb dos torns: de I3 a 5è de primària de 13:00 a 13:45 i de 6è de primària a ESO de 13:45 a 14:30h

Orientació i intervenció psicopedagògica (DOIP)

Des del DOIP es vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.
L’escola compta amb dues psicopedagogues i amb mestres de suport a totes les etapes.

Els àmbits d’actuació d’aquest servei són l’atenció a l’alumnat, a l’equip docent i a les famílies.

 • Itinerari psicopedagògic
  L’Itinerari psicopedagògic té com a objectiu principal acompanyar el creixement personal dels alumnes adaptant-nos a les capacitats i possibilitats de cadascú. Aquesta proposta pren forma a partir d’un seguit d’actuacions seqüenciades en les diferents etapes educatives al llarg de la vida escolar tenint present el procés evolutiu i maduratiu.

Escola plurilingüe

L’objectiu és desenvolupar la competència lingüística al màxim de les seves capacitats a través de diferents formes de treball: anglès des de la llar d’infants, auxiliar de conversa nadiu, francès com a segona llengua, classes d’anglès extraescolars, activitats culturals en anglès i realització d’exàmens oficials de Cambridge (Starters, Movers, Flyers, KET i PET).

 • ESTADES PLURILINGÜES
  Durant ja fa molt de temps, l’Escola organitza anualment unes estades a Dublín per als alumnes de 2n d’ESO durant el període escolar. És una setmana d’estada en aquest país que contribueixen a reforçar l’aprenentatge de la llengua anglesa on els alumnes estan allotjats en famílies.
  L’estada consta d’una banda, de classes on es prioritza la llengua oral amb professors nadius i, d’una altra, es fan visites als llocs emblemàtics de la ciutat.

Batxillerat Dual

El Diploma Dual és un programa internacional que permet obtenir dues titulacions simultàneament: el batxillerat del seu país i el batxillerat estatunidenc (High School Diploma).
Quan acaben els seus estudis, els alumnes del Batxillerat Dual assoleixen exactament la mateixa titulació que els estudiants dels Estats Units en acabar la High School. Aquesta titulació es reconeguda a tots els estats i a totes les universitats del món.

Robòtica educativa

És un sistema d’aprenentatge interdisciplinar que fa ús de robots com a fil conductor transversal per potenciar el desenvolupament d’habilitats i competències en l’alumnat. Així mateix, possibilita treballar competències, actituds i comportaments concrets com el treball en equip col·laboratiu, la iniciativa, la presa de decisions, l’esforç, l’autonomia, l’emprenedoria, la tolerància a la frustració o l’autosuperació.

Serveis informàtics i telemàtics

Els nostres alumnes disposen d’usuari i contrasenya per accedir a la Plataforma educativa de Clickedu (també accés a les famílies), a les aules virtuals i tenen accés a Google apps for education.
Totes les aules de l’escola estan digitalitzades.

Natació

Els alumnes de 1r a 4t de Primària realitzen classes de natació i activitats físiques a la Piscina Municipal.
Treballem motricitat i coordinació dins l’àrea d’educació física en el medi aquàtic. Així potenciem l’activitat física, autonomia i seguretat dins de l’aigua, hàbits higiènics i de salut.

Botiga online

 • LLIBRES I MATÈRIA
  Compra de llibres i material a través de la plataforma de Clickedu.
 • ROBA CORPORATIVA (xandall, bata,…).
  Compra del xandall, bata i altres utensilis (bidó d’aigua, mascaretes, etc.) de l’escola a través de la plataforma Clickedu.
 • VEDRUNA INFORMA ANTERIOR

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Organitzades per l’Escola amb monitors o contractant empreses externes. El nostre objectiu és garantir que durant el temps no lectiu l’activitat continuï i la nostra mainada segueixin tenint oportunitats per relacionar-se i conviure. Descarrega el fulletó per veure totes les activitats i les seves característiques.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website