Atenció al públic:

09:00h - 17:15h.

Sta. Joaquima de Vedruna, 1

08770 Sant Sadurní d’Anoia

93 891 04 18

escola@vedrunasantsadurni.cat

Batxillerat Dual

DIPLOMA DUAL

(DE 12 A 16 ANYS)

Què és el Batxillerat Dual?

El Diploma Dual és un programa internacional que permet obtenir dues titulacions simultàneament: el batxillerat del seu país i el batxillerat estatunidenc (High School Diploma).
L’alumne està matriculat simultàniament als dos batxillerats: continua anant a la seva escola habitual per estudiar el batxillerat del seu país i cursa 100% online el High School Diploma amb una sèrie de convalidacions. No és necessari que l’alumne repeteixi assignatures com matemàtiques, física, etc. als dos batxillerats, sinó que cursant matèries específiques de llengua, història, cultura… d’Estats Units en té suficient. La resta se li convaliden.
Quan acaben els seus estudis, els alumnes del Batxillerat Dual assoleixen exactament la mateixa titulació que els estudiants dels Estats Units en acabar la High School. Aquesta titulació es reconeguda a tots els estats i a totes les universitats del món.

Bàsicament 3:

  • Millora de l’anglès: Totes les assignatures i les relacions amb els professors s’estableixen en anglès des del primer moment. Adquisició d’un nivell bilingüe avançat.
  • Immersió tecnològica: Domini del maneig de les tecnologies més avançades d’aprenentatge digital.
  • Autonomia, madures i adaptabilitat: L’alumne adquireix responsabilitat i maduresa a l’hora de treballar, un alt nivell d’autonomia, aprenentatge de la gestió del temps, capacitat d’adaptació i flexibilitat per treballar en entorns diferents i multiculturals.

El programa es desenvolupa 100% en anglès i online. Els alumnes pensen i treballen en anglès, participen en classes magistrals on es poden comunicar amb professors nadius, tenen un tutor amb el que han de parlar en anglès i també participen en Live Sessions amb altres companys. En definitiva, es defensen autònomament en anglès i això fa que augmenti tant el seu nivell de l’idioma com la seva confiança i destresa.

El programa complet del Batxillerat Dual consta de 24 crèdits, 18 dels quals queden convalidats (75%). El 6 restants són els que es fan online.
Normalment es comença a 2n d’ESO i la distribució d’assignatures quedaria així:

– 2n d’ESO: “English”
– 3r d’ESO: “English” i “Life Management Skills” (optativa obligatòria degut a la seva forta importància)
– 4t d’ESO: “U.S. History” i una optativa
– 1r de Batxillerat: “U.S. Government” i “Economics”
Si el Batxillerat Dual s’inicia a 3r, 4t o 1r de batxillerat, la distribució d’assignatures és lleugerament diferent.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.