Atenció al públic:

09:00h - 17:15h.

Sta. Joaquima de Vedruna, 1

08770 Sant Sadurní d’Anoia

93 891 04 18

escola@vedrunasantsadurni.cat

CAPGROSSOS A L’ESCOLA. VISCA LA FESTA MAJOR!

El darrer dimarts 28 de novembre, es va portar a terme un any més el concurs i dansa de capgrossos de l’escola com a acte de cloenda de la celebració de Festa Major.

Com el curs passat, els alumnes des de primer fins a quart de primària, van estar realitzant en els dies previs a la festa un disseny de capgròs de temàtica lliure. Vam poder observar dissenys molt especials, que anaven des de personatges de ficció fins a elements molt propis del nostre context, com fil·loxeres, diables, ampolles de cava… La diversitat de propostes va ser molt àmplia, però només cinc van ser les escollides com les guanyadores d’aquest any: un guanyador de cadascun dels quatre cursos, votat per l’alumnat de sisè de primària i un cinquè guanyador escollit per l’equip de mestres de l’escola.

Aquest concurs està relacionat amb el projecte que realitza cinquè de primària a Art durant el primer trimestre, el qual consisteix en la creació d’un total de cinc capgrossos. L’alumnat de cinquè parteix a l’inici d’aquest projecte d’un dels dissenys de capgròs que va guanyar l’any anterior, per tant, durant aquest primer tram de curs, la confecció d’aquests elements tan propis de la nostra cultura ha estat inspirada pels cinc dibuixos de les nenes i nens que van guanyar el concurs del curs 2022-2023. D’aquesta manera, es porta a terme una roda que any rere any involucra a l’alumnat de tota l’etapa en la celebració de la Festa Major del nostre poble.

Per acabar el concurs, l’alumnat de cinquè va realitzar una dansa amb els capgrossos que han estat confeccionant, per tal que els guanyadors i les guanyadores de l’any passat els poguessin apreciar al màxim. Van estar acompanyats per l’alumnat de sisè i els capgrossos que en el seu moment ells i elles van realitzar. Vols veure com van ballar? Clica aquí!

Estem impacients per veure com quedaran el curs vinent els cinc dissenys que han guanyat aquest any el concurs!

Volem felicitar a tot l’alumnat de l’etapa per la seva implicació i pels grans resultats que s’han obtingut un curs més.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website