Atenció al públic:

09:00h - 17:15h.

Sta. Joaquima de Vedruna, 1

08770 Sant Sadurní d’Anoia

93 891 04 18

escola@vedrunasantsadurni.cat

“Vedruna, 200 anys fent escola”

En aquest país, abans de tenir una xarxa d’ensenyament públic, les Vedruna ja hi érem. Aviat farà 200 anys que des de Vic Santa Joaquima de Vedruna va iniciar l’obertura d’escoles (i hospitals) a tot el territori. La majoria perquè els mateixos ajuntaments li demanaven que enviés dues o tres germanes per conduir aquestes obres. Santa Joaquima en va obrir 21 abans de morir i la congregació de les Carmelites de la Caritat Vedruna ha arribat a estar present a 137 poblacions catalanes, a més d’estendre’s per tot el món.

200 anys després, les 37 escoles de la Fundació Vedruna Catalunya Educació volem commemorar el bicentenari de la congregació de germanes Carmelites de la Caritat Vedruna, per aquest motiu aquest mes d’abril vam inaugurar l’exposició “Vedruna, 200 anys fent escola”. Aquesta exposició és una iniciativa emmarcada  dins dels actes de la celebració dels 200 anys de la congregació de les Carmelites de la Caritat Vedruna. Amb una part comuna, que recull l’origen i la trajectòria de la congregació, i una part amb la història i la vida de la nostra escola, Vedruna Sant Sadurní al llarg dels 140 anys de la nostra existència al municipi.
El visitant pot passejar de plafó en plafó cercant informació o interactuant amb ella tot fent un repàs  per la memòria de l’empremta local de la nostra escola, recordant l’ahir, mirant l’avui i somiant, plegats, el demà que voldríem viure.

Next

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website