Atenció al públic:

09:00h - 17:15h.

Sta. Joaquima de Vedruna, 1

08770 Sant Sadurní d’Anoia

93 891 04 18

escola@vedrunasantsadurni.cat

Concurs de les Torres dels Evangelistes, «SER PARAULA QUE CONSTRUEIX HUMANITAT»

L’alumnat de cinquè de Primària, han estat seleccionats com a guanyadors en la categoria Cicle Superior EP del Concurs de les Torres dels Evangelistes, «SER PARAULA QUE CONSTRUEIX HUMANITAT», i de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona. 

El Concurs va crear-se per commemorar la construcció de les quatre torres, un fet molt significatiu per la Basílica. La proposta convidava els centres participants a realitzar un projecte de grup-classe al voltant del concepte de la paraula com a element bàsic del diàleg per construir cultura de la pau, abordant el símil de la construcció personal i col·lectiva de l’ésser humà i de cada col·lectiu, posant èmfasi en el diàleg i en la paraula que el fa possible, col·laborant tot emprant l’art visual i la narració com a elements que configuren la cultura.

En el nostre cas, el projecte ha estat un vídeo realitzat a l’àrea d’educació visual i plàstica amb l’Álvaro com a mestre al capdavant del curs de cinquè, que representa aquests conceptes a través de diferents escenes gravades als espais de l’escola amb l’alumnat del curs. 

L’entrega de premis se celebrarà dins el recinte del Temple de la Basílica de la Sagrada Família el pròxim dimecres dia 20 de desembre de 2023, a les 18:00 h. Si vols veure l’entrega de premis, clica aquí!

Enhorabona a tots els participants! Molt bona feina!

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website