Atenció al públic:

09:00h - 17:15h.

Sta. Joaquima de Vedruna, 1

08770 Sant Sadurní d’Anoia

93 891 04 18

escola@vedrunasantsadurni.cat

MESTRES I PROFESSORS A L’ERA DEL METAVERS

Formació i Aprenentatge a l’Edu Virtual Challenge

A la recerca constant d’innovar i proporcionar experiències educatives d’avantguarda, els mestres i professors de l’escola VEDRUNA SANT SADURNÍ se submergeixen en un emocionant projecte anomenat Edu Virtual Challenge. Aquest projecte té com a objectiu central la creació d’espais immersius gamificats que tractin desafiaments relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Un dels aspectes més destacats d’aquest projecte és la incursió en el món del metavers. El metavers, un terme que ha adquirit rellevància en la darrera dècada, fa referència a un espai virtual tridimensional en què les persones poden interactuar, socialitzar i aprendre de manera immersiva. Aquesta tecnologia revolucionària permet als docents dissenyar situacions d’aprenentatge úniques i captivadores per als seus estudiants.

Combinant la realitat virtual amb elements de joc, els mestres poden presentar desafiaments relacionats amb els ODS d’una manera atractiva i memorable. Els estudiants es converteixen en protagonistes del seu aprenentatge, explorant escenaris virtuals i resolent problemes del món real.

Aquest enfocament innovador no sols fa que l’aprenentatge sigui més divertit, sinó que també fomenta la comprensió profunda dels problemes globals i promou l’acció positiva. Els estudiants desenvolupen habilitats crítiques, empatia i consciència sobre qüestions de sostenibilitat que seran essencials en el futur.

En resum, l’Edu Virtual Challenge representa un pas audaç cap al futur de l’educació. Els i les docents del centre se submergeixen al metavers, utilitzant la realitat virtual i la gamificació per capacitar les generacions futures en la resolució de desafiaments globals i aconseguir un món més sostenible.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website